+373 22 005-555 +373 60 133-113

Despre noi

Documente.md este o companie cu un colectiv de profesioniști energici și ambițioși. În prezent, ne numărăm printre principalii lideri pentru o gamă largă de servicii cum ar fi: obținerea cetățeniei române, buletinul românesc, pașaportul românesc, obținerea alocației de stat pentru copii. Orice întrebare legată de perfectarea actelor românești o puteți adresa specialiștilor noștri care vor asigura un feedback rapid și util.

Pentru comoditatea clienților noștri, întrebările pot fi adresate Call Center-ului care activează de la 09:00 până la 18:00. Acesta vă asistă telefonic cu un răspuns la orice întrebare legată de perfectarea actelor românești. În cazul în care doriți o asistență online, puteți lua legătura cu specialiștii noștri prin intermediul rețelelor de socializare sau direct pe site-ul nostru.

Gama serviciilor prestate de compania Documente.md

Ne puteți contacta oricând dacă aveți nevoie de:

  • consultanță juridică în domeniul cetățeniei române;
  • perfectarea actelor de starea civilă;
  • redobândirea/recunoașterea cetățeniei Republicii Moldova;
  • redobândirea cetățeniei române;
  • apostilarea documentelor, etc.

Prin ce diferă Documente.md de alte companii?

Compania Documente.md se evidențiază prin energie și spiritul de echipă. Toți angajații companiei lucrează pentru un scop comun și se dedică zilnic, întâlnind fiecare client cu zâmbetul pe buze.

Team Lider Documente.md

O prioritate pentru compania noastră este instruirea continuă și perfecționarea, de aceea suntem cei mai buni în ceea ce facem. Participăm lunar la seminare de dezvoltare profesională, pentru ca clienții noștri să fie deserviți de cei mai buni specialiști.

Nu uităm și de responsabilitățile noastre sociale și încercăm mereu să fim mai aproape de oameni prin acțiuni de caritate. 

Compania Documente.md activează legal pe piața din Republica Moldova, având drept gen principal de activitate, activități ale birourilor și serviciilor de consultații juridice în baza Extrasului nr. 19025 din 28.07.2015, de asemenea este autorizată ca operator de date cu caracter personal în baza Deciziei nr.DD-1592910403179 al Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova.

Important: Document Park SRL (Documente.md) funcționează în conformitate cu Legea privind Protecția datelor cu caracter personal: LP74 din 26/04/18, MO235-244 / 29/06/18 Art.368. Compania noastră este înregistrată oficial în Registrul de stat (CNPD) al companiilor care colectează date cu caracter personal - Cod companiei: 200528CI503а

Consultare prin telefon