+373 22 005-555

În primul rând, călătorii începători cumpără bilete și decid ce locuri urmează să viziteze. Articolul vă oferă sfaturi, de unde să începeți?

Europa combină o splendoare incredibilă de culturi, tradiții, limbi și obiceiuri. Acest continent este alcătuit din aproape tot ce o persoană își poate imagina, atunci când se gândește la o vacanță: de la plaje uimitoare și monumente antice până la orașe uriașe pline de viață și sate liniștite care există de sute de ani.

Mai jos sunt câteva sfaturi care vă vor ajuta ca prima călătorie să fie mai ușoară și mai distractivă, dar, de asemenea, să o transformați într-o călătorie de neuitat.

ALEGEȚI TIMPUL CU ATENȚIE

Pentru oamenii care planifică o călătorie vara, munții și orașele baltice sunt cea mai bună alegere. Dar pentru o călătorie toamna, Spania și Italia sunt cele mai potrivite . Olanda și Franța, cu siguranță,nu vor fi o dezamăgire în timpul sărbătorilor de iarnă și vă vor încânta cu prețuri surprinzător de accesibile pentru locuințe și produse alimentare.

CĂLĂTORIȚI CU TRENUL

Una dintre cele mai accesibile modalități de a vedea frumusețea europeană nedescoperită este călătoria cu trenul. Transportul feroviar poate fi găsit în majoritatea orașelor din Europa, deci cu siguranță nu vor fi probleme cu transferul. În plus, nopțile cu trenul vor economisi bani la sejururile la hotel.

Încercați să vizitați orașe atunci când au loc festivaluri.

Europa- un loc uimitor și divers căruia nu i-au lipsit niciodată evenimente și sărbători interesante. Cu toate acestea, pentru a vă bucura de cele mai interesante festivaluri, trebuie să planificați călătoria din timp. Cele mai renumite sărbători din Europa sunt Ziua Sfântului Patrick din Irlanda, Roskilde în Danemarca și interesanta Bătălie a Portocalelor organizată în Ivrea, un oraș mic italian.

NU RENUNȚAȚI LA BUCATARIE

Bucătăria europeană este renumită pentru un număr mare de bucate minunate și delicioase. Nici măcar nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costul lor, deoarece câteva feluri de mâncare locala, cu siguranță nu vor face gaură în buzunarul unui călător . Fiecare ar trebui să încerce, cel puțin o dată în viață, „trattoria” italiană sau faimoasele „tapas” spaniole. Pe lângă aceasta, nu uitați niciodată de micul dejun tradițional, care adesea diferă chiar și în orașele învecinate și are un cost extrem de redus.

ALEGEȚI CEA MAI BUNĂ LOCUINȚĂ

Este destul de ușor să găsești locuință în Europa, fie că sunt camere simple sau conace de lux. Fiecare oraș european are hotel de cinci stele gata să ofere facilități de primă clasă pentru călători exigenți. Cu toate acestea, dacă bugetul nu este atât de mare, atunci puteți găsi cu ușurință numeroase hostel-uri la prețuri accesibile.

ATRAGEȚI ATENȚIE LA LIMBA LOCALĂ

Învățarea a câteva fraze locale vă va ajuta în timpul oricărei călătorii. Locuitorii din orașele mici iubesc în special turiștii dornici să vorbească limba lor și iî întâlnesc mai ospitalier.

AVEȚI MEREU GRIJĂ DE LUCRURILE PERSONALE

Distracția nu ar trebui să sustragă atenția atât de mult încât călătorul să-și uite lucrurile, echipamentele sau chiar mai rău, documentele undeva pe stradă. Amintiți-vă în mod constant că siguranța și un sejur confortabil într-o țară străină depind de o atitudine amănunțită la bunurile și documentele personale. Deci, nimeni nu ar vrea să-și restabilească pașaportul sau asigurarea după prima călătorie în Europa?

Călătoriți cu înțelepciune și admirați frumusețea extraordinară a Europei.

Articolul a fost util?
4.2
Evaluări totale: 401.
Evaluarea dvs.: .
Documente.md
Lasă o solicitare
Sending...